Mummon leipä

Tee löysä juuri ja anna nousta puoli tuntia.

Lisää loput jauhot.

Kohota jälleen.

Leivo 2 leipää/limppua.

Kohota.

Paista 225astetta, n. 30 min. Voitele paistetut leivät laihalla vesi-siirappiseoksella.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 6.5g20kcal0g4.8g0g0g
Hiiva 1.3g0.9kcal0.2g0g0g0.1g
Ruisjauho kokojyväjauho 6.3g19kcal0.6g3.5g0.1g0.9g
Grahamjauho 13g41kcal1.3g7.6g0.3g1.2g
Hiivaleipäjauho, tumma (Myllyn paras), annos 100g30g106kcal4.1g19.8g0.9g1.7g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana160g373kcal12.4g71.4g2.6g7.8g
Valittu annoskoko80g187kcal6.2g35.7g1.3g3.9g
Annoskoko puolitettuna40g93kcal3.1g17.9g0.7g2g
Arvot/100g100g233kcal7.8g44.6g1.6g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111646