Marin mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää joukkoon öljy kädellä sekoitellen.

Painele taikina (voidellun) vuoan pohjalle.

Levitä mustikat pohjan päälle.

Sekoita hillosokeri perunajauhoihin.

Ripottele sokeri-perunjauhoseos siivilän läpi mustikoiden päälle.

Paista 175 asteessa n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 27g93kcal2.8g18.9g0.3g0.9g
Sokeri 13g54kcal0g13.2g0g0g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.5g2.1kcal0g0.5g0g0g
Rypsiöljy 12g103kcal0g0g11.7g0g
Mustikka metsä- 25g11kcal0.1g1.6g0.1g0.8g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1g3.3kcal0g0.8g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g1g4.1kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana160g543kcal5.8g72.4g24.2g3.4g
Valittu annoskoko80g271kcal2.9g36.2g12.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna40g136kcal1.5g18.1g6.1g0.9g
Arvot/100g100g339kcal3.6g45.3g15.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135746