Kurpitsakeitto

Soseutetaan ja kypsennetään.

Näiden lisäksi suolaa ja timjamia, muita mausteita maun mukaan.

Halutessaan voi laittaa leipäkuutioita päälle ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Nirputi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 31g5kcal0.2g0.6g0g0.6g
Parsakaali brokkoli 13g4.4kcal0.6g0.2g0g0.3g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 0.6g2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 0.9g2.6kcal0g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana160g30kcal1.8g2.2g1g2g
Valittu annoskoko80g15kcal0.9g1.1g0.5g1g
Annoskoko puolitettuna40g8kcal0.5g0.6g0.3g0.5g
Arvot/100g100g19kcal1.1g1.4g0.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142743