Kesäkurpitsa-raparperi-porkkanahillo

Paloittele kuoritut kasvikset ja keitä kypsäksi hillosokerin kanssa vähässä vedessä.

Soseuta.

Purkita ja anna jäähtyä.

Voi käyttää lakkahillon tavoin.

Nam.
Katso vastaavaa ohjetta sokerittomana Melatiinilla hyytelöitynä.

Sisältää yli puolet vähemmän Hiilareita.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 20g3.6kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g20g78kcal0g19.6g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g20g5.6kcal0.1g1.2g0g0.5g
Raparperi 20g6.7kcal0.1g1.1g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana160g188kcal0.6g44.8g0.2g1.8g
Valittu annoskoko80g94kcal0.3g22.4g0.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna40g47kcal0.2g11.2g0.1g0.5g
Arvot/100g100g117kcal0.4g28g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144731