Papu-perunasalaatti

1.Pilko keitetyt perunat, sekoita joukkoon kidneypavut (ilman suolalientä) ja pilkottu purjo.

2. sekoita keskenään öljy, sitruunamehu, balsamico, pilkottu persilja, puristettu valkosipuli, sokeri, suola ja mustapippuri.

3. lisää öljyseos peruna-papuseoksen joukkoon.

Anna maustua muutama tunti.

4. Sekoita joukkoon muut ainekset.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä24g26kcal1.8g4.2g0.1g1.9g
Peruna, keskikokoinen 60g17g10kcal0.3g2.2g0g0.2g
Purjosipuli 3.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Persilja 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g1g9kcal0g0g1g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 10g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka13g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Feta, Arla Apetina 3%10g12kcal1.9g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana160g125kcal8.6g15g2.8g5g
Valittu annoskoko80g63kcal4.3g7.5g1.4g2.5g
Annoskoko puolitettuna40g31kcal2.2g3.8g0.7g1.3g
Arvot/100g100g79kcal5.4g9.4g1.8g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156449