Toscakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu voi, jauho-leivinjauheseos ja maito vuorotellen varovasti sekoittaen.

Kaada taikina tasapohjaiseen voideltuun vuokaan ja paista 175 asteessa 25 minuuttia.

Mittaa kattilaan voi, sokeri, jauhot ja maito.

Kuumenna sekoittaen, kunnes rasva ja sokeri ovat sulaneet.

Lisää mantelilastut.

Levitä kuorrutus kakun pinnalle ja paista vielä n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Sokeri 16g65kcal0g15.9g0g0g
Voi, normaalisuolainen (Valio)13g90kcal0.1g0.1g10g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.4g0.2g0.6g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 6.3g2.8kcal0.2g0.3g0.1g0g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.3g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Mantelilastu (A la meira)6.3g38kcal1.5g0.4g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana160g597kcal10.8g69.2g30.2g1.2g
Valittu annoskoko80g298kcal5.4g34.6g15.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna40g149kcal2.7g17.3g7.6g0.3g
Arvot/100g100g372kcal6.7g43.1g18.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299928