Kylkisiivukastike 2

Suikaloi lihaviipaleet, paista ne paistinpannulla miedolla lämmöllä ilman lisättyä rasvaa, kaada joukkoon 2dl vettä ja lisää liemi kuutio.

Sekoita jauhot osaan nestettä ja tee kastike osaneste saostuksella.

Kaada loppu vesimäärä hiljalleen kastikkeen sekaan.

Keitä kastiketta hiljalleen 10min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mammalia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan kylkisiivu (Pirkka), annos 100g20g50kcal3.7g0g3.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana160g121kcal8g4.2g7.8g0.2g
Valittu annoskoko80g61kcal4g2.1g3.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna40g30kcal2g1.1g2g0.1g
Arvot/100g100g76kcal5g2.6g4.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339961