Marinoidut pavut

Ainekset:

3-4 dl keitettyjä papuja
1/2 sipuli
2 rkl tomaattipyrettä
2-3 valkosipulinkynttä
2 rkl punaviinietikkaa
1/2 dl oliiviöljyä
2 tl oreganoa, basilikaa tai timjamia
1-2 tl suolaa
mustapippuria

Sekoita ainekset keskenään.

Anna marinoitua muutamia tunteja.

Pavut säilyvät jääkaapissa n. 3 vrk.

Lähde: Tuija Ruuska: Kasvisaskeleet

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu (Go green), annos 100g60g57kcal4.8g8.4g0.4g4.8g
Sipuli (kuorittu)5.9g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.3g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 5.9g52kcal0g0g5.9g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g1.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka5g4.1kcal0.2g1g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana160g233kcal10.4g20g12.8g10g
Valittu annoskoko80g117kcal5.2g10g6.4g5g
Annoskoko puolitettuna40g58kcal2.6g5g3.2g2.5g
Arvot/100g100g145kcal6.5g12.5g8g6.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464678