Pasta ateria

1.kuori ja hienonna sipulit, kuullota öljyssä.

laita samalla pasta vesi kiehumaan.

2.lisää tomaattimurska ja mausteet sipuleiden joukkoon.

(jos haluaa niin mausta chilillä ja välimeren yrteillä)

3.keitä pasta valmiiksi.

4.lisää lopuksi katkaravut kastikkeen joukkoon.

Voit toki myös käyttää äyriäisiä.

5.jaa pasta lautasille ja ripottele pinnalle juustoraaste.

1annos on noin 400kaloria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Heluna24
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental punaleima3.8g15kcal1.1g0g1.1g0g
Katkarapu 25g17kcal3.6g0g0.3g0g
Tomaattimurska 31g9kcal0.2g1.7g0.1g0.6g
Hunaja 0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli 3.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Täysjyväpasta Tortellini (Pastella), annos 125g16g39kcal1.6g6.7g0.5g1.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana160g171kcal13g17.8g4.6g3.6g
Valittu annoskoko80g85kcal6.5g8.9g2.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna40g43kcal3.3g4.5g1.2g0.9g
Arvot/100g100g107kcal8.1g11.1g2.9g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63471