RAPARPERIPIIRAKKA

Sulata becel mikrossa pehmeämmäksi (huom! sulatuksella!!), lisää sekaan munat, 4-viljan hiutaleet ja sämpyläjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Mausta kanelilla, kardemummalla ja makeutusjauheella.

Laita piirakkavuokaan, johon on laitettu leivinpaperi.

Levitä päällimmäiseksi pilkotut raparperinpalat.

Paista 175asteessa noin 30 minuuttia, .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Thomas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 20g28kcal2.5g0.1g2g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g16g50kcal0g0.5g5.9g0g
Neljänviljan täysjyvähiutale Nalle 1dl (40g)5.3g17kcal0.6g3.3g0.1g0.6g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g23g77kcal3.2g14.8g0.5g1.4g
Raparperi 13g4.2kcal0.1g0.7g0g0.2g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.8g2.4kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.6g5.7kcal0.1g1.2g0.1g0g
Hermesetas-jauhe0.7g2kcal0g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana160g376kcal13.2g43.6g17.4g5.4g
Valittu annoskoko80g188kcal6.6g21.8g8.7g2.7g
Annoskoko puolitettuna40g94kcal3.3g10.9g4.4g1.4g
Arvot/100g100g235kcal8.2g27.2g10.9g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71435