Feta-parsakaalipiiras

Sekoita 125 grammaan maitorahkaa pehmeä voi ja jauho-leivinjauheseos.

Vuoraa taikinalla n. 28 cm:n piirasvuoka.

Keitä parsakaalia vähässä vedessä 2-3 minuuttia, valuta ja jäähdytä.

Pilko parsakaalia tarvittaessa ja levitä pohjalle.

Lisää valutetut fetakuutiot.

Kaada muna-maitorahka-kermaseos päälle.

Paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa n. 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Saruska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,316g10kcal1.7g0.7g0g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)7.8g56kcal0g0g6.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.1g28kcal0.8g5.7g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali, pakaste, Apetit13g2.6kcal0.4g0.2g0g0.3g
Salaattijuusto, kevyt (Pirkka), annos 200g13g23kcal2.8g0.3g1.3g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl13g43kcal0.3g0.4g4.4g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana160g357kcal14.6g14.8g26.4g1.4g
Valittu annoskoko80g179kcal7.3g7.4g13.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna40g89kcal3.7g3.7g6.6g0.4g
Arvot/100g100g224kcal9.1g9.3g16.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93245