Pastaa naudanlihatomaattikastikkeessa

Tämä pastakastike on tehty viikonloppuna yli jääneestä naudanpaistista.

Viipaloi kypsä paistiliha ja sipulit ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattisose ja mausteet, anna hautua kannen alla.

Keitä pasta ja kaada kastike päälle.

Tarjoa salaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snellman naudan sisäpaisti marinoitu (Snellman), annos 1000g22g24kcal3.9g0.4g0.7g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g15g3.6kcal0.2g0.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 4.4g4.7kcal0.3g0.7g0g0.1g
Rypsiöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.6g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Suolapähkinä 0.2g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Fusilli, täysjyvä (Myllyn paras), annos 200g22g29kcal1.3g5.3g0.3g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana160g152kcal12g14.8g4.6g2g
Valittu annoskoko80g76kcal6g7.4g2.3g1g
Annoskoko puolitettuna40g38kcal3g3.7g1.2g0.5g
Arvot/100g100g95kcal7.5g9.2g2.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271612