Broileri-riisilaatikko

Kypsennä riisi-kauraseos kanaliemessä.

Sulata pannulla oivariini ja lisää curry (1 rkl) ja sekoita hetki.

Lisää pannulle broilerisuikaleet ja sipulit ja ruskista.

Mausta seos mustapippurirouheella (½ tl). Kun riisi-kauraseos on kypsä, niin lisää joukkoon broilerisuikaleet, creme fraiche ja juustoraaste.

Kaada seos uunivuokaan.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio7g10kcal0.2g0.5g0.8g0g
Pizzamix juusto7g23kcal1.4g0.5g1.8g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Atria broilerin filesuikale maustamaton14g16kcal3.2g0g0.3g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.9g6.8kcal0g0g0.8g0g
Riisi & kaura, keittämätön (Risella) 0,5dl12g42kcal1.3g8g0.5g0.7g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.8g2.1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana160g207kcal12.8g19.6g8.6g1.8g
Valittu annoskoko80g103kcal6.4g9.8g4.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna40g52kcal3.2g4.9g2.2g0.5g
Arvot/100g100g129kcal8g12.3g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81719