Perukan katkarapukeitto

Keitä omena ja sipuli silput kalaliemessä pehmeiksi.

Lisää kerma ja katkaravut ja mausta (1rkl curry ja 1tl cayenne) suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Omena, ulkomainen, keskiarvo,kuorineen12g4.1kcal0g1g0g0.2g
Kalaliemikuutio 0.5g1.6kcal0.1g0.2g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Katkarapu 13g8.9kcal1.9g0g0.1g0g
Flora kevyt ruoka 7%13g11kcal0.1g0.6g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana160g58kcal4.4g4.8g2.2g0.8g
Valittu annoskoko80g29kcal2.2g2.4g1.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna40g15kcal1.1g1.2g0.6g0.2g
Arvot/100g100g36kcal2.8g3g1.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123181