Luomuhernekeitto

Liota herneitä yön yli viileässä vedessä.

Keitä herneitä, lihoja ja sipulia n. 2 h. Mausta lopuksi suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 9g6.3kcal0.5g0.9g0g0.3g
Vesi55g0kcal0g0g0g0g
Sianliha keskiarvo 15g32kcal2.7g0g2.4g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana160g77kcal6.4g2g4.8g0.6g
Valittu annoskoko80g39kcal3.2g1g2.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna40g19kcal1.6g0.5g1.2g0.2g
Arvot/100g100g48kcal4g1.2g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134401