Lämmin salaatti

Keitä parsakaali suolatussa vedessä, että jäävät sopivan rapeiksi.

Paista sipuli öljyssä, lisää paprika ja herkkusienet.

Sekoita kulhoon parsakaali, paistetut paprikat ja herkkusienet.

Paista erikseen palvikinkku, ja lisää salaattiin.

Lisää papuja.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoisella balsamicolla ja sitruunamehulla.

Syö lämpimänä tai anna marinoitua yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaa 15g5.2kcal0.7g0.3g0g0.4g
Paprika punainen 7.5g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Palvikinkku HK 3%5.6g5.6kcal1g0g0.2g0g
Sipuli, paistettu 3.8g3.8kcal0g0.2g0.3g0.1g
Oliiviöljy 6.7g60kcal0g0g6.7g0g
Herkkusieni 7.5g1.2kcal0.2g0g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)3.8g7.7kcal0g1.7g0.1g0g
Kidneypapu, suolaliemessä15g17kcal1.2g2.7g0.1g1.2g
Papu valkoinen, keitetty 15g16kcal1.3g2.1g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana161g237kcal9g14.8g15g6g
Valittu annoskoko80g118kcal4.5g7.4g7.5g3g
Annoskoko puolitettuna40g59kcal2.3g3.7g3.8g1.5g
Arvot/100g100g147kcal5.6g9.2g9.3g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124613