Perinteinen Jauhelihakastike

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattipyree ja jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Hauduta miedolla lämmöllä 15min.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Op8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Hk), annos 100g23g63kcal4.1g0g5.2g0g
Sipuli 11g3.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g3.3g2.4kcal0.1g0.4g0g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g1.7g5.2kcal0.3g0.9g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g2.6g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Ekstra-neitsyt-oliiviöljy (Pirkka), annos 5g0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana160g170kcal9.4g3.8g12.6g0.8g
Valittu annoskoko80g85kcal4.7g1.9g6.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna40g43kcal2.4g1g3.2g0.2g
Arvot/100g100g106kcal5.9g2.4g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364390