Omena-raparperihilloke

Kuori omenat ja raparperit.

Pilko ne ja lisää veden kanssa kattilaan.

hauduta kypsäksi ja lisää hillosokeri ja kiehauta 10 - 15 min.
Purkita lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen kuorittu30g12kcal0.1g2.8g0g0.5g
Raparperi 20g6.8kcal0.1g1.1g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 5g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g25g98kcal0g24.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana161g234kcal0.4g57g0g1.6g
Valittu annoskoko80g117kcal0.2g28.5g0g0.8g
Annoskoko puolitettuna40g59kcal0.1g14.3g0g0.4g
Arvot/100g100g146kcal0.2g35.5g0g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429970