Kesäkurpitsavuoka

2 kesäkurpitsaa
1 sipuli
1 tlk hyvää tomaattimurskaa
1 tlk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1,5 dl juustoraastetta
1 ruukku basilikaa
2 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
mustapippuria

Leikkaa kesäkurpitsati, sipuli, valkosipuli ja basilika.

Sekoita ainekset yhteen, lisää mukaan tomaattimurska sekä pavut tomaattikastikkeessa ja mausta.

Levitä seos uunivuokaan ja päälle juustoraaste.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 27g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Sipulikuutiot rainbow0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g27g10kcal0.3g1.8g0.1g0g
X-Tra, valkoinen papu tomaattikastikkeessa14g11kcal0.6g1.8g0.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa8.2g25kcal1.9g0g1.9g0g
Basilika, tuore2.7g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana160g103kcal6.2g9g4.4g0.6g
Valittu annoskoko80g52kcal3.1g4.5g2.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna40g26kcal1.6g2.3g1.1g0.2g
Arvot/100g100g65kcal3.9g5.6g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284511