Täytetty leipänen(karppi)

Sekoita mantelijauhe, munat, juustoraaste ja leivinjauhe.

Jaa taikina kahdeksaan osaan ja taputtele osista 4 kpl pyöreiksi pohjiksi leivinpaperille.

Laita täytteet sekaisin ja annostele pohjien päälle.

Taputtele loput taikinat täytteiden päälle ja paista 225 n.20min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Vantasia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g9g56kcal2g0.6g5.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 15g19kcal1.6g0g1.4g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)25g65kcal6.5g0.4g4.2g0g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Tuorejuusto, 2%, hovi, tomaatti-sipuli9g6.6kcal0.9g0.4g0.2g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g6.2g6.9kcal1.1g0.1g0.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g4.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Poron kylmäsavurouhe Kotisavu 150 g9g20kcal2.3g0.2g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana161g354kcal29g4.8g23.6g0.2g
Valittu annoskoko80g177kcal14.5g2.4g11.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna40g89kcal7.3g1.2g5.9g0.1g
Arvot/100g100g220kcal18.1g3g14.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160104