Seitikalakeitto

Pilko kasvikset ja lisää vesi ja liemikuutio sekä pyre kattilaan.

Keitä n. 10-15min ja lisää kalapalat.

Keitä vielä 10-15 min. Voit lisätä lopuksi pippuria ja yrttimausteita sekä sitruunanmehun.

Halutessasi lisää 50g tuorekuustoa ja anna sulaa keiton joukkoon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 514 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g9g5.6kcal0.1g1.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.9g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Purjosipuli 3.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Seiti x-tra12g9kcal2g0.1g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.4g1kcal0g0g0.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana161g40kcal4.6g3.8g0.4g0.6g
Valittu annoskoko80g20kcal2.3g1.9g0.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna40g10kcal1.2g1g0.1g0.2g
Arvot/100g100g25kcal2.9g2.4g0.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211448