Tiikerikakku

1. Vaahdota voi.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, leivinjauhe jauhoihin sekoitettuna, jauhot ja voivaahto.

Jaa taikina kahteen osaan ja sekoita kaakaojauhot toiseen osaan.

3. Laita taikinoita vuorotellen voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

4. Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, normaalisuolainen (Valio)16g113kcal0.1g0.1g12.5g0g
Sokeri 22g89kcal0g21.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 25g86kcal2.5g17.5g0.3g0.9g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 3.1g1.4kcal0.1g0.1g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.7g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana161g623kcal9g79.6g28.8g2.2g
Valittu annoskoko80g311kcal4.5g39.8g14.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna40g156kcal2.3g19.9g7.2g0.6g
Arvot/100g100g387kcal5.6g49.5g17.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299925