Kanttarellikastike

Haihduta neste kanttarelleista pannulla.

Kanttarelleja saa olla ainakin 3 dl koska ne kutistuvat huomattavasti.

Lisää voita ja pilkotut sipulit.

Ruskista hetken, sitten lisätään vesi ja jauho ja annetaan sakeutua.

Kiehutellaan 10 min. ja lisätään kerma ja mausteiksi maun mukaan esim.

valkopippuria, paprikaa ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g21g16kcal0.5g0.1g1.5g0g
Sipuli 16g4.7kcal0.2g0.7g0g0.3g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g4.8kcal0.1g1g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 14g17kcal0.4g0.6g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana161g85kcal2.4g4.8g5.8g0.6g
Valittu annoskoko80g43kcal1.2g2.4g2.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna40g21kcal0.6g1.2g1.5g0.2g
Arvot/100g100g53kcal1.5g3g3.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302612