Heidin kana-makaroni salaatti

Keitä makaronit ja paista (ja mausta) broilersuikaleet.

Silppua 1/2 ruukkua rucolaa, jääsalaattia ja lehtisalaattia + lisää 1pss herne-maissi-paprika sekoitusta.

Sekoita kaikki yhteen ja herkuttele fetajuuston, aurinkokuivattujen tomaattien sekä kevyen saluti kastikkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell28g31kcal6.5g0g0.6g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g1.4g0.2kcal0g0g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka1.4g0.1kcal0g0g0g0g
Lehtisalaatti (Ruukkusalaatti), annos 50g2.4g0.3kcal0g0g0g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka9g6.5kcal0.4g1g0.1g0.3g
Makaroni, keitetty, suolaa 38g36kcal1.1g7.4g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana161g149kcal16g16.8g1.6g1.4g
Valittu annoskoko80g74kcal8g8.4g0.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna40g37kcal4g4.2g0.4g0.4g
Arvot/100g100g93kcal10g10.4g1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98566