Kaaliwokki ala Tomppa

Kuumenna öljy wokkipannussa.

Suikaloi kaali ja laita pannuun.

Kuutioi kesäkurpitsa ja lisää pannuun.

Lisää teriaki kastike, vesi, hunaja ja muut mausteet.

(curry, mustapippuri, inkivääri, chili ja ripaus suolaa).

Laita 3 selle muhimaan.

Laita paistinpannulle jauheliha paistumaan ja viipaloi purjosipuli.

Kun jauheliha on ruskistunut, lisää purjo ja kuullota lihan liemessä pehmeäksi.

Kaada jauheliha purjo seos wokki pannuun päälle ja jätä muhimaan noin 10-15 minuuttia.

ja eikun syömään.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha18g29kcal3.3g0g1.8g0g
Kaali, valkokaali22g4.6kcal0.3g0.7g0g0.5g
Kesäkurpitsa zucchini 24g4.3kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Purjosipuli 8.8g2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g2g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.4g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow0.7g5.9kcal0g0g0.7g0g
Hunaja 0.7g2.2kcal0g0.5g0g0g
Hunaja 0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana161g102kcal8g5.2g5.2g1.8g
Valittu annoskoko81g51kcal4g2.6g2.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna40g26kcal2g1.3g1.3g0.5g
Arvot/100g100g63kcal5g3.2g3.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257821