Kesäkurpitsa-papuvuoka

Pilko kesäkurpitsat ja paprikat kuutioiksi ja laita ne öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita joukkoon valutetut ja huuhdotut pavut sekä tomaattimurska.

Lisää halutessasi esim.

Pirkka Provence-yrttimaustetta ja hieman herbamarea.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa25g4.3kcal0.1g0.6g0.2g0.2g
Paprika punainen 6.3g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika keltainen 6.3g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g21g7.3kcal0.3g1.4g0g0.3g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 420g18g18kcal1.2g2.6g0.2g0g
Juustoraaste, pizzajuustoraaste (Rainbow), annos 175g4.2g17kcal1g0.1g1.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.8kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana161g107kcal5.6g10.6g4.4g1.4g
Valittu annoskoko81g54kcal2.8g5.3g2.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna40g27kcal1.4g2.7g1.1g0.4g
Arvot/100g100g67kcal3.5g6.6g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273193