Kanapastavuoka

Keitä makaroni kypsäksi.

Ruskista kanasuikaleet ja mausta haluamallasi tavalla (esim.

currya, yrttejä, suolaa, pippuria, valkosipulia, chiliä tms.).

Sekoita makaronit, kanasuikaleet ja kasvissuikaleet.

Laita uunivuokaan ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200c noin 40-50min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g22g21kcal4.4g0g0.4g0g
Rypsiöljy 0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Makaroni, tumma 22g79kcal3g14.4g0.7g1.3g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g18g7.5kcal0.3g1.5g0.1g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g18g22kcal0.6g0.7g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana161g264kcal16.6g33.2g6.8g2.6g
Valittu annoskoko81g132kcal8.3g16.6g3.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna40g66kcal4.2g8.3g1.7g0.7g
Arvot/100g100g164kcal10.3g20.6g4.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300001