Kukkakaaliriisi intialaisittain

Hienonna kukkakaali esim yleiskoneessa.

Pilko sipuli ja kuullota pannulla.

Lisää valkosipuli ja mausteet, anna hautua hetken.

Lisää kukkakaali ja öljyä (voita), jos tarpeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Akpatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 61g15kcal1.1g1.3g0.2g1.4g
Sipuli 14g4.3kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipuli 2.8g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Oliiviöljy 1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Garam Masala (Santamaria), annos 44g1.4g4.4kcal0.1g0.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana161g78kcal3.2g6.6g3.4g3.4g
Valittu annoskoko80g39kcal1.6g3.3g1.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna40g20kcal0.8g1.7g0.9g0.9g
Arvot/100g100g49kcal2g4.1g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411664