Katkarapu ruisleivät

Sekoita Katkaravut ja jogurtti, lisää suolaa pippuria, Dijon sinappia sekä tilliä.

Paahda leivät ja laita katkismössöä päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Hakanen1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, keitetty, suolaton 28g21kcal4.5g0g0.3g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahls), annos 100g26g32kcal0.9g1g2.6g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Puikula, täysjyväruisleipä (Fazer)19g48kcal1.8g8.5g0.3g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana161g204kcal14.6g19.6g6.4g4g
Valittu annoskoko81g102kcal7.3g9.8g3.2g2g
Annoskoko puolitettuna40g51kcal3.7g4.9g1.6g1g
Arvot/100g100g127kcal9.1g12.2g4g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451858