Jauhelihapihvit

- Kuori sekä pilko sipuli hienoksi silpuksi
- Lisää sipuli jauhelihan joukkoon
- Sekoita ruiskorppujauhot ja maito keskenään
- Lisää seos jauheliha-sipuliseokseen
- Mausta jauhelihamausteella
- Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään
- Muotoile sopivan kokoisia lihapullia

Annoksesta tulee noin 15 lihapullaa

Paista 225 asteessa

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 47g150kcal12.5g0g11.2g0g
Sipuli (kuorittu)15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras4.1g11kcal0.3g2.1g0g0.5g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 13g6.1kcal0.4g0.6g0.2g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.7g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana161g341kcal26.8g6.8g22.8g1.4g
Valittu annoskoko81g171kcal13.4g3.4g11.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna40g85kcal6.7g1.7g5.7g0.4g
Arvot/100g100g212kcal16.6g4.2g14.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95347