Dal-kaali-tomaattikeitto

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli ja kaali.

Lisää rajah-maustetahna, tomaattimurska ja vesi.

Lisää linssit sekä liotetut ja keitetyt dal-ryynit (tai kik-herneet) sekä liotetut ja keitetyt pavut.

Anna kiehua 45-60 minuuttia.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 5.4g7.1kcal0.5g0.9g0.1g0.3g
Papu valkoinen, keitetty 6g6.5kcal0.5g0.8g0g0.4g
Sipuli 4.7g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kaali, valkokaali8g1.7kcal0.1g0.3g0g0.2g
Tomaattimurska 11g3.2kcal0.1g0.6g0g0.2g
Rajah Mild Curry Paste (10g)1.3g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 40g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 4g13kcal1g1.8g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana161g73kcal4.8g9.4g1g3.2g
Valittu annoskoko81g36kcal2.4g4.7g0.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna40g18kcal1.2g2.4g0.3g0.8g
Arvot/100g100g45kcal3g5.8g0.6g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140916