Poronkäristys

Margariinia pataan (riittää vähempikin) ja lihat käristetään pienissä erissä.

Lisää olut ja hauduta 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, flora kevyt 40 1.8g6.7kcal0g0.1g0.7g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g23g10kcal0.1g0.9g0g0g
Poronkäristys, raaka (Lapin liha), annos 750g56g61kcal11g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana161g154kcal22.2g2g5.2g0g
Valittu annoskoko81g77kcal11.1g1g2.6g0g
Annoskoko puolitettuna40g39kcal5.6g0.5g1.3g0g
Arvot/100g100g96kcal13.8g1.2g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204184