Rössypotut

Silppua sipuli ja kuutioi, perunat, porkkanat sekä lanttu.

Keitä kasvikset lähes kypsiksi lihaliemellä/pippurilla/voilla maustetussa vedessä ja lisää sitten keiton sekaan kuutioitu rössy.

Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes rössy on pehmennyt.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veripalttu (Tapola), annos 200g8.6g20kcal0.9g1.5g1.4g0g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g12g7.3kcal0.2g1.6g0g0.1g
Lanttu 3.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala1g2.9kcal0.2g0.1g0.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g5g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Valio voi0.7g5.1kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana161g77kcal2.6g7.6g4.4g0.6g
Valittu annoskoko81g38kcal1.3g3.8g2.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna40g19kcal0.7g1.9g1.1g0.2g
Arvot/100g100g48kcal1.6g4.7g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322484