Kaalikeitto

Suikaloi kasvikset, sekoita ainekset kattilaan ja anna hautua miedolla lämmöllä pari tuntia.

Mausteeksi kasvisliemikuutiop tai pari

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g31g7.5kcal0.4g1.1g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka6.3g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Mutti paseerattu tomaatti (valkosipuli) (Mutti), annos 90g5.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana162g23kcal1.4g3.6g0.2g1.8g
Valittu annoskoko81g12kcal0.7g1.8g0.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna40g6kcal0.4g0.9g0.1g0.5g
Arvot/100g100g14kcal0.9g2.2g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405913