Hawainpata jauhelihalla

1 litra vettä
400-500 grammaa jauhelihaa
hawaianpata ainekset (pss)
sipuli
2 rkl öljyä
200 g hernemaissipaprikaa
100 g ananasta
3 dl makaronia
mausteita oman mielen mukaan

1. Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli öljyssä ja mausta mielesi mukaan.

2. Lisää vesi (vedenkeittäjällä veden keittäminen sujuu nopeammin) ja lisää jauhelihan joukkoon.

3. Kun vesi jälleen kiehuu, lisää hawaianpata-ainekset pussista koko ajan sekoittaen.

Lisää myös makaronit.

4. Anna kypsyä noin 15 minuuttia matalalla lämmöllä, lisää hernemaissipaprikat sekä ananas.

5. Kypsyttele vielä hetki, noin 10 minuuttia ja nauti! :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Outijohanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis18g20kcal3.9g0g0.5g0g
Hawaian pata Riisi-kasvis-mausteseos 195g6.9g27kcal0.5g5.1g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Hernemaissipaprika(eurosopper)7g6kcal0.3g1.1g0g0.2g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g3.5g2.1kcal0g0.5g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 6.9g6.6kcal0.2g1.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana161g141kcal9.8g16.2g3.6g0.6g
Valittu annoskoko81g70kcal4.9g8.1g1.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna40g35kcal2.5g4.1g0.9g0.2g
Arvot/100g100g87kcal6.1g10g2.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91678