Zucchinivuoka

- Paista sipulit ja jauhikset, lisää tomaattimurska ja mausteet (suola, mustapippurirouhe, chili).

- Viipaloi kesäkurpitsat ja palsternakka, jälkimmäinen hieman ohuemmaksi.

- Lado vuokaan vuorotellen, palsternakan laitoin alimmaksi ja kesäkurpitsaa päällimmäiseksi.

- Paista 200 asteessa 10-15 min, laita päälle puolitetut miniluumutomaatit ja alenna lämpö 175 asteeseen.

Paista vielä n. 20 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Therese
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 17g54kcal4.5g0g4g0g
Yrttimaustettu paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g21g7.3kcal0.3g1.5g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 31g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Palsternakka 2.5g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g5.2g1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana162g140kcal10.2g6g8.2g1g
Valittu annoskoko81g70kcal5.1g3g4.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna40g35kcal2.6g1.5g2.1g0.3g
Arvot/100g100g87kcal6.3g3.7g5.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390929