Hunajakaali

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi, kasarin pohjalle voita ja kaalit mukaan.

Lämpö kakkoselle - ei enempää.

Anna hautua 1½
tuntia kannen alla.

Sekoita joukkoon hunaja ja suolaa maun mukaan.

Nosta lämpö kuutoselle ja ruskista kaali nopeasti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g66g16kcal0.8g2.2g0.1g1.4g
Voi, 1 tl, 5 g11g80kcal0.1g0.1g8.7g0g
Hunaja 4.4g15kcal0g3.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana162g220kcal1.8g11.6g17.6g2.8g
Valittu annoskoko81g110kcal0.9g5.8g8.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna41g55kcal0.5g2.9g4.4g0.7g
Arvot/100g100g136kcal1.1g7.2g10.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444357