Karpit mantelileivät

Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.

Sekoita kulhossa kananmunat ja rahka.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita kananmuna-rahkaseokseen.

Lisää juustoraaste.

Muotoile taikinasta kuusi sämpylää.

Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 200g285kcal25g0.6g20.5g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki167g93kcal14.2g8.3g0.3g0g
Fiber husk (1rkl=10g)17g1.7kcal0.2g0g0.1g14.2g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g33g191kcal5.9g2.3g16.5g3.9g
Kauralese 83g300kcal15g38g6.4g14.6g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g83g500kcal17.5g5.5g45g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%200g460kcal58g5g24g0g
Leivinjauhe 17g29kcal0.9g6.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1600g3721kcal273.4g132g225.6g65.6g
Valittu annoskoko800g1861kcal136.7g66g112.8g32.8g
Annoskoko puolitettuna400g930kcal68.4g33g56.4g16.4g
Arvot/100g100g233kcal17.1g8.3g14.1g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114658