Marinoidut pavut

Ainekset:

3-4 dl keitettyjä papuja
1/2 sipuli
2 rkl tomaattipyrettä
2-3 valkosipulinkynttä
2 rkl punaviinietikkaa
1/2 dl oliiviöljyä
2 tl oreganoa, basilikaa tai timjamia
1-2 tl suolaa
mustapippuria

Sekoita ainekset keskenään.

Anna marinoitua muutamia tunteja.

Pavut säilyvät jääkaapissa n. 3 vrk.

Lähde: Tuija Ruuska: Kasvisaskeleet

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu (Go green), annos 100g603g572kcal48.2g84.4g4.2g48.2g
Sipuli (kuorittu)59g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Valkosipuli 13g15kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Oliiviöljy 59g518kcal0g0g58.6g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g17g3.3kcal0g1.1g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka50g41kcal1.7g9.5g0.5g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1600g2330kcal103.6g200g127g100g
Valittu annoskoko800g1165kcal51.8g100g63.5g50g
Annoskoko puolitettuna400g583kcal25.9g50g31.8g25g
Arvot/100g100g146kcal6.5g12.5g7.9g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464678