Jauheliha-fetakastike

Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla (esim chili, valkosipuli-/sipulijauhe, aromisuola).

Lisää sekaan tomaattimurska ja ruokakerma.

Kiehauta.

Sekoita joukkoon murskattu feta ja hauduta hetken.

Tarjoa esimerkiksi pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka267g448kcal53.3g0g26.7g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g133g73kcal4.1g8.5g2.7g0g
Feta, apetina classic (Arla), annos 100g67g173kcal10g0.1g14.7g0g
Tomaattimurska 333g98kcal1.9g17.7g0.7g6.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1600g1585kcal138.6g52.6g89.6g12.6g
Valittu annoskoko800g793kcal69.3g26.3g44.8g6.3g
Annoskoko puolitettuna400g396kcal34.7g13.2g22.4g3.2g
Arvot/100g100g99kcal8.7g3.3g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135570