Kylkisiivukastike 2

Suikaloi lihaviipaleet, paista ne paistinpannulla miedolla lämmöllä ilman lisättyä rasvaa, kaada joukkoon 2dl vettä ja lisää liemi kuutio.

Sekoita jauhot osaan nestettä ja tee kastike osaneste saostuksella.

Kaada loppu vesimäärä hiljalleen kastikkeen sekaan.

Keitä kastiketta hiljalleen 10min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mammalia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan kylkisiivu (Pirkka), annos 100g203g502kcal36.6g0g38.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21.1g0.4g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 562g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g5g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1600g1211kcal79.4g42.2g78g2.2g
Valittu annoskoko800g605kcal39.7g21.1g39g1.1g
Annoskoko puolitettuna400g303kcal19.9g10.6g19.5g0.6g
Arvot/100g100g76kcal5g2.6g4.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339961