Suklainen sokerikakku(rasvaton)

1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

2. Sekoita vehnäjauho, kaakaojauhe ja leivinjauhe keskenään.

Lisää seos siivilän läpi vaahdon joukkoon.

Sekoita varovasti nostelemalla tasaisesksi taikinaksi.

3. Kaada taikina margariinilla voideltuun ja korppujauhoitettuun kakku-/piirakkavuokaan ja paista uunissa 175 asteessa n. 30min.

Tarjoa esim.

mansikoiden tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Ridhei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)481g606kcal52.9g1.4g43.3g0g
Sokeri 136g553kcal0g136.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai104g365kcal12.5g74g2.2g3.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 32g119kcal5.9g3.5g7g9.7g
Leivinjauhe 8g14kcal0.4g3g0g0g
Margariini 40%, rainbow/pirkka 16g57kcal0.1g0g6.4g0g
Korppujauho 22g82kcal2.4g16.8g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1600g3591kcal148.4g469.6g118.2g28g
Valittu annoskoko800g1796kcal74.2g234.8g59.1g14g
Annoskoko puolitettuna400g898kcal37.1g117.4g29.6g7g
Arvot/100g100g225kcal9.3g29.4g7.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103256