Hirvenjauhel, kinkku hernekeitto

Liota herneet yön yli, huuhtele ja laita kiehumaan.

Ruskista pannulla jauheliha ja mausta oman maun ja lisää herneiden mukaan jonka jälkeen kinkkukuutiot pannulle ruskistumaan ja sit kattilaan, anna porista levyllä n. tunti.

Ja ei ku syömään.

Valmista keittoa tulee n. 3litraa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Herne, kuivattu, Rainbow125g353kcal22.4g79.4g1.1g12.5g
Hirvenjauheliha oma saalis100g112kcal22g0g3g0g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g75g98kcal8.3g1.1g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1600g1124kcal105.4g161g21.8g25g
Valittu annoskoko800g562kcal52.7g80.5g10.9g12.5g
Annoskoko puolitettuna400g281kcal26.4g40.3g5.5g6.3g
Arvot/100g100g70kcal6.6g10.1g1.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105226