Lanttukaalipata

450g valkokaalia
450g lanttua
200g sipulia
suolaa keitinveteen
0,5l vettä

Leikkaa kaali ja sipuli ohueksi suikaleeksi ja raasta lanttu isolla terällä.

Mausta keitinvesi suolalla ja lisää kaikki pataan.

Anna hautua miedolla lämmöllä mahdollisimman kauan (1-2 tuntia).

Lähde: Pirre

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 225g65kcal2.3g10.4g0.7g4.1g
Kaali, valkokaali225g48kcal2.7g7.7g0.5g4.7g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1600g279kcal12.6g45.8g2.8g21g
Valittu annoskoko800g139kcal6.3g22.9g1.4g10.5g
Annoskoko puolitettuna400g70kcal3.2g11.5g0.7g5.3g
Arvot/100g100g17kcal0.8g2.9g0.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139612