Kesäkurpitsa-raparperi-porkkanahillo

Paloittele kuoritut kasvikset ja keitä kypsäksi hillosokerin kanssa vähässä vedessä.

Soseuta.

Purkita ja anna jäähtyä.

Voi käyttää lakkahillon tavoin.

Nam.
Katso vastaavaa ohjetta sokerittomana Melatiinilla hyytelöitynä.

Sisältää yli puolet vähemmän Hiilareita.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 200g36kcal1.1g5g0.8g1.4g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g200g780kcal0g196g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g200g56kcal1.2g11.9g0.4g5g
Raparperi 200g67kcal1.4g11g0.2g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1600g1879kcal7.4g447.8g2.8g18.4g
Valittu annoskoko800g940kcal3.7g223.9g1.4g9.2g
Annoskoko puolitettuna400g470kcal1.9g112g0.7g4.6g
Arvot/100g100g117kcal0.5g28g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144731