Voisarvet

- Liotetaan hiiva maitoon.

- Lisätään 2 kpl munia, rahka ja suola (1 rkl).

- Nypitään jauhot ja voi eri kulhossa.

- Kaadetaan taikinaneste jauhojen sekaan
- Vaivataan taikina notkeaksi, lisätään tarvittaessa jauhoja
- Kohotetaan 50 min
- Kumotaan taikina jauhotetulle pöydälle, jaetaan viiteen osaan
- Kaulitaan jokainen pala halkaisijaltaan noin 30 cm:n kokoiseksi pyöryläksi
- Pyörylä leikataan kahdeksaan osaan
- Kääritään kolmiot sarviksi
- Kohotetaan sarvet lämpimässä paikassa uunipellillä noin 30 min
- Voidellaan sarvet kananmunalla (1 kpl)
- Paistetaan sarvet sauma alaspäin uunissa 225 asteessa 12 min keskiosassa

Reseptistä tulee n. 40 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Maamo841
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g20g12kcal2.6g0.2g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen202g67kcal6.7g9.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 73g104kcal9.1g0.2g7.5g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki40g23kcal3.4g2g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 404g1386kcal41.2g282.8g4.8g14.1g
Voi, 1 tl, 5 g61g442kcal0.6g0.6g48.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1600g4068kcal127.2g591.4g122g28.2g
Valittu annoskoko800g2034kcal63.6g295.7g61g14.1g
Annoskoko puolitettuna400g1017kcal31.8g147.9g30.5g7.1g
Arvot/100g100g254kcal8g37g7.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203741