Rahkajuustoleipä

Sekoita rahka, munat, rasva ja juustoraaste.

Sen jälkeen mukaan kuivat aineet.

Paista 225 asteessa kunnes ottavat väriä pintaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Juniusc
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 222g317kcal27.7g0.7g22.7g0g
Maitorahka laktoositon 0,3% (Valio), annos 200g269g175kcal32g11.3g0.8g0g
Soijajauho rasvainen 47g220kcal16.3g11.1g11.1g5.6g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 27g87kcal7.8g1.9g5.4g8.2g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)27g69kcal4.5g9.2g1.6g8.1g
Seesaminsiemen, kuorineen 27g181kcal7.2g1.9g15.6g3.3g
Leivinjauhe 13g24kcal0.7g5.1g0g0.1g
Oivariini, 80 normaalisuolainen34g242kcal0.3g0.3g26.9g0g
Oltermanni, perinteinen135g484kcal33.6g0g39g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1600g3594kcal260.2g83g246.2g50.6g
Valittu annoskoko800g1797kcal130.1g41.5g123.1g25.3g
Annoskoko puolitettuna400g899kcal65.1g20.8g61.6g12.7g
Arvot/100g100g225kcal16.3g5.2g15.4g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256603