Kasviskeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutio, kuori ja paloitele kasvikset ja lisää liemeen.

Keitä pehmeiksi, lisää tomaattimurska ja vetäse sauvasekoittimella sileäksi.

Mausta yrteillä ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 313g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 91g16kcal0.5g2.3g0.4g0.6g
Porkkana 106g35kcal0.7g5.9g0.2g2.7g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Palsternakka 34g22kcal0.2g4.1g0.1g1.5g
Paprika, punainen19g4.8kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Parsakaali brokkoli 53g19kcal2.5g1g0.2g1.3g
Valkosipuli 4.4g4.7kcal0.3g0.7g0g0.1g
Tomaattimurska 132g39kcal0.7g7g0.3g2.5g
Kasvisliemikuutio 6.9g21kcal0.7g0.9g1.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1600g344kcal12.6g49.6g6g19.8g
Valittu annoskoko800g172kcal6.3g24.8g3g9.9g
Annoskoko puolitettuna400g86kcal3.2g12.4g1.5g5g
Arvot/100g100g22kcal0.8g3.1g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271820