Karpitsar pohja

Sekota aineet keskenään ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 asteessa n. 10 min. levitä pohjalle ketsuppia, täytä ja paista vielä n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona331g225kcal40.4g12.9g0.7g0g
Emmental juustoraaste, lidl166g610kcal48g0g46.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu207g261kcal22.8g0.6g18.6g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 58g176kcal5.1g32.1g1.1g8.1g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g30g37kcal2.1g4.8g1g20.8g
Leivinjauhe 8.3g15kcal0.4g3.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1600g2646kcal237.6g107g135.6g57.8g
Valittu annoskoko800g1323kcal118.8g53.5g67.8g28.9g
Annoskoko puolitettuna400g662kcal59.4g26.8g33.9g14.5g
Arvot/100g100g165kcal14.9g6.7g8.5g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334101