Omena-raparperihilloke

Kuori omenat ja raparperit.

Pilko ne ja lisää veden kanssa kattilaan.

hauduta kypsäksi ja lisää hillosokeri ja kiehauta 10 - 15 min.
Purkita lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen kuorittu300g123kcal0.6g28.2g0.3g5.4g
Raparperi 200g67kcal1.4g11g0.2g2.8g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g250g975kcal0g245g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1600g2331kcal4g568.4g1g16.4g
Valittu annoskoko800g1165kcal2g284.2g0.5g8.2g
Annoskoko puolitettuna400g583kcal1g142.1g0.3g4.1g
Arvot/100g100g146kcal0.3g35.5g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429970